

Nejspíš jste si povšimli, že pokud máte med delší dobu a okamžitě ho nespotřebujete, začne krystalizovat. Možná jste se domnívali, že krystalizace medu poukazuje na jeho špatnou kvalitu, ale opak je pravdou. Čím kvalitnější med, tím větší pravděpodobnost toho, že vám časem zkrystalizuje. Tato jeho vlastnost je vlastně jen důkazem toho, že v medu je obsaženo velké množství glukózy a není ničím ředěn ani namícháván. Ke krystalizaci dochází postupně v řádu několika měsíců.
Med je tekutý kdykoliv si jej od nás objednáte!
Med před odesíláním ŠETRNĚ zahříváme v při maximálně 40 stupních Celsia. Tento způsob je šetrný k medu a obsaženým látkám, pro které je med tak cenný.
NEPOUŽÍVÁME nešetrné rozpouštění medu, je to neetické a pro nás nepřípustné.
K medu se chováme stejně uctivě jako ke včelám. Vážíme si jejich práce a s tímto vědomím čestně a s pokorou jednáme.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.